MAJAMAJAMAJA

Min lilla maja mår inte bra, hon hade fyra kramper fre/lör och i lördags försvann hon. Vi letade men hittade henne inte och hon försvinner aldrig. Antagligen ville hon dra sig undan när hon mådde dåligt. Men när jag jobbade igår ringde min syster och sa att de hade hittat henne! Gud vad skönt det kändes då! En som hade sett henne i ett dike hade ringt polisen som i sin tur ringde oss.

Maja är nu hemme men hon är ängslig, trött och flåsar av och till. Men hon har inte haft några fler kramper och hon börjar bli bättre och bättre! Det är bra att jag är ledig i tre dagar nu så jag kan ta hand om henne. Köpt massa god burkmat till henne, haha lilla maja! Hon går även på antibioteka, hon var hos veterinären i fredags så idag kommer troligen provsvaren sa dom när jag ringde tidigare idag. Är kanske borrelia. Så känns sådär just nu, hade planerat in lite olika saker att göra nu när jag är "långledig" men jag är ändå glad, för maja är ju trots allt hemma!

Som min mamma har sagt; hoppet är det sista som lämnar människan


finfrämmat snart!

nu är jag m ä t t! Gjorde en löptepannkaka igår med ostlöpet som jag äntligen fick tag på! haha, den bev väldigt god! Fårr receptet från en arbetskamrat och det är väldans gott! Har även plockat lite bär och sååå, till cheescaken.... hahaha :D NE nu ska jag göra iodning mig lite smått, snart kommer anna!

Jag är festsugen också..... utgång imorn? AAA KANSKE????fikade igår med denna snyggingen! Lägg märke till mob hon har på sin bricka... MMMM det är den nyaste iphonen

WOOOO BYE BYE

4.aug

Solen skiiiiiner lovely!!! Älskar sånt väder! Har nyss jobbat och det gick galant, är ledig i tre dagar nu och de ska spenderas med två efterlängtade tjejjer! WOHO! Tänkte baka lite till dem (cheescaken som är underbar) ikväll!

Får se vad vi ska göra, jag har lite planer- kanske smögen, göteborg, utgång här i stan (båtparad här i uddevalla till helgen ju, mycket folk kanske??), unospelande?! haha och myyys! Jättekul ska det bli, anna kommer imorgon och kristine kommer på fredag hela vägen från norge.

Nu ska jag städa mitt rum och sen blir det lite catchup med fialii, en fika på torp är det vad som står på tapeten haha.

HÖRES!

3.aug

SÅ. Haha, vi spelade in två scener igår natt, var där från 19 till 5 så en del väntan blev de. En scen var alla med på och den andra var 10 statister med, däribland jag haha, gud vad nöjd man blev där ett tag, piggheten tog då över för någon timma! Det var tänkt att vi skulle spela in två andra scener också, men på grund av regnet som öste ner runt 4.00 så blev det inget med det tyvärr. Vi skulle komma tillbaka idag kväll men tyvärr jobbar jag ju kväll idag. Det är hårda bud att vara statist, vi ska åka 1,5 timma för att vara med på en enda scen haha. Det är frivilligt men de flesta kunde!

Sorry, men bilder togs det men jag vågar inte lägga ut dom, det är väldigt strängt med dessa bilder, men när filmen har kommit ut DÅ ALLTSÅ hahaha. (ÅR2011 MAJ...)

SMILE? Haha guud! Från amandas hemmeafest förförra lördagen. Har några kort från my iphone från den kvällen, ska se om jag kan ladda upp dom någon dag.förresten... funkar inte bluetooht på iphone eller??


the movie.melancholia

om en kvart ska jag dra mig iväg, ska möta upp några andra statister och så drar vi mot resten av gänget. Mot tjolöholmsslottet!! ÅHLALA! Spännande ska det bli! Kameran är nerpackad heheee :) Kommer kanske att vara hemma runt 8.00 imorgon bitti & skulle visst jobba imorn vid 14.00 haha men inga problem va!

Så uppdatering imorn och förhoppningsvis några bilder från natten haha HA DE!


1.AUG

HEJ HEJ HEJ!

Jag är ganksa pigg just nu. Jobbet gick finemang, allt ordnade sig ha ha haaa.... Bra det! Nu ska jag ta det lugnt ikv! Ta en promenad med maja, sedan kolla lite friidrott och ha egentid. YES YES: Imorgon blir det upp tidigt och iväg till jobbet, sedan kanske ta en snabb tuppluur, sedan är det av till Tjolaholmslottet haha, Nattinspelning som statist dårå. Det ska tydligen hända mycket i de scenerna och det ska bli den roligaste dagen enligt en av de ansvariga, så det ser jag fram emot. Vi kommer vara där 19.30 och slutar 6.30 hahaha gaaanska najs! Börjar jobba vid 14.00 så jag någon kommer nog vara ganska trött där någongång framåt kvällen. MEN är ledig på onsdag!

Att vara statist då.. Kan man ju kanske undra hur det är och så? Jag kan börja med at säga att jag älskart haha! Once in a life opportunity kan man kalla det, speciellt med dessa skådespelare!Dessa plus alexander&stellan skarsgård och john hurt blandannat! Verkligen jättekul attse dom agera framför kameran. Dom är väldigt duktiga men vilket jobb det är!! Massa omtagningar är det. Lång väntetid är det också men hur kul som helst. God mat, personer som sminkar än oh gör iordning ens hår till och med under dagen går dom runt och fixar och donar. Man känner sig som är kändis! Ska ta med mig min kamera imorn, det är strängt förbjudet att ta kort, men får se.

På torsdag komme två tjejjer jag träffade i Ghana till mig. Ska bli urmysigt och jag längtar till att äntigen få träffa dom, var längesen nu! Tyvärr kunde inte en tjej för hon skulle till USA men dessa två kommer.Var på fjorden i fredags, inte så mycket folk ute tyvärr! var hos emelie med lite folk innan. trevligt, sedan drog vi oss vidare till trägårn.That was that. Over and out


RSS 2.0