30.september

Idag har jag jobbat 15 timmar i sträck, det gick galant! Nu är jag hemma, hemma där maten står redo, så jäkla skönt! Idag var det varma mackor och en gratinerad hummer. Det var svamtmackor ska tilläggas.. Åt fem stycken

Åt så många för att:
- jag inte ätit det på år&dar
- fyller år imorgon och har då rätt att få äta allt jag tycker är gott!! Och gärna mycket av det då... Inte varje dag man kommer att fylla 20 åååååååår (:
haha säkert inga som bryr sig om hur många mackor jag åt

Igår fick jag ett telefonsamtal angående en intervju. Var lite svårt att rätt upp och ner svara på frågor om till exempel varför jag skulle passa till detta jobb osv. Men nästa vecka ska jag i alla fall på en gruppintervju, i göteborg... Exciting! Hoppas verkligen på att jag får detta jobbet, skulle nog vara ett väldigt roligt, utmanande och lärorikt arbete.

Sista dagen som tonåring OJOJ :)


29.september

Nu sitter jag och kollar på idol, roligt! En från uddevalla med ikväll också så det ska bli spännande att se haha.

Idag har jag och mamma vart ute i skogen, plockat svamp ;) Vi har faktiskt hittat väldigt mycket svamp! Vi har hittat några smultronställen med massa kantareller! Det är lite tråkigt att rensa, det är de negativa. Annars får man ju gratis kondition när man är ute och går i skogen. Så idag har det ätits en del svamp mmmm :)

Ska även äta krabba idaaag!! GOTT! Imorgon ska också ätas lite hummer! Haha asgott är det. Pappa och en kompis till han har nämligen varit ute på sjön nu när det är hummersäsång, de fick då tre humrar och 13 krabbor!Paradise hotelhttp://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article7858193.ab

Premiär om 2 veckor... Paradise brukar alltid vara underhållande så jag kommer säkert sitta bänkad framför tv:n när det visas haha


dreaming back


Kollade igenom gamla inlägg. Kommer aldrig glömma det thailändska nyåret. VATTENKRIG och party hela dagen!! Den här bilden är från just den dagen, 13 april 2010.

28 september

Idag har jag jobbat, vilket är görbra! Vill verkligen ha ett heltidsjobb, men såklart är jag väldigt glad över det extrajobb jag har. På torsdag ska jag jobba ett dubbelpass, 6.45 - 21.45 roligt!

Har även tränat innebandy, det är kul. Fast har lite funderingar över att träna på gym istället, och komma på någon innebandyträning dåochdå bara för att träffa alla. Få seeee

Fyller snart år också, jäklar vilket strul jag har haft med mitt kalas, men nu tror jag allt att datum är bestämt. Då blir det grejer heehee :)

Syster♥


Tips

Tänkte tipsa om en riktigt bra kamera! Har haft den nu i mer än ett år, och den är super! Dock har den nog sett sina bästa dagar, (den har ändå fått vara med mig i afrika, australien, asien) så behöver nog börja fundera på att skaffa en ny. Eller lämna in på lagning kanske? Om det blir en ny ska jag iaf kolla om det har kommit en ny modell till denna superkameran:
Panasonic Lumix DMC-TZ7


ríght now?

 

Haha orkar inte. Försöker få till en någorlunda cvbild? NENENE hur ska en cvbild se ut?? Okej inte svartvit vet, men orka få till en bra, seriös bild???

hädanefter: ringa två samtal (ett jobbrelaterat och ett träningsrelaterat)
kanske plocka svamp??
kanske kolla DH!!

The pursuit of hapiness

HEJ HEJ!! Sitter just nu i soffan och kollar på den här filmen:Om nu inte har sett den, se den! Den bygger på en verklig händelse med ett så bra budskap. våga dröm!

Mina ben strejkar också, var faktist jättejobbigt att spela match ;) Vi spelade bara på två kedjor så det blev en hel del spring. Resultatet behöver vi nog inte gå in på... Gick sådär bra va! Haha.

Imorgon ska jag än en gång åka upp till the boss, hoppas att han är där den här gången!

1:15

Sista inlägget för inatt hahhaa. Ska upp och gå tidigt. För fatta vad jag har ont i magen och känner mig som en tjock boll. Varför äter jag ALLTID alltid så jädra mycket när jag väl äter något gott. Bror hade även godis här (som vanligt) som även det slank ner.... Hade ju ändå redan syndat. vem kan tacka nej till häxvrål??

1. Nej men seriöst. Varför vräker man i sig så mycket gott//fett när man vet att man kommer må så illa efteråt?2. Ska börja på gym igen hade jag tänkt.. Vilket ska jag välja??
VS         

The questions of the day...
Nu blir det sängen, ska bara rulla ner för trappan först.

00:13

Tjejerna åkt hem, och jag har ooooont i magen! Haha. Men det var en bra uppladdning inför första seriematchen imorn (idag). Ska ta mig en till kladdkakabit nu

TAGGA TAGGA TAGGA :D

saturday

Igår blev jag getingstucken 5 gånger, mina ben kliar sönder! Råkade visst gå på ett jordgetingbo, kan ni förstå min panik när jag kollar ner och ser getingar PÅ BENET?? Gratismotion fick jag i alla fall! Den motionen kommer att ätas upp idag,

för jag tror det kommer att ätas både kladdkaka och frukt med vit choklad idag, jo det tror jag bestämt! Sa nån myskväll?

Hösten är här!

Idag saknar jag värmen extra mycket, här en bild från cypern.


Även denna från cypern, saknar att man kunde partaja vilken dag som helst!


Gossip GirlÅHHH. Blair & Chuck.

Från season 4 episode 2: HJÄRTSKÄRANDE?

++ - -

Tiden går fort, mer än en månad sedan jag bloggade? Haha hjälp. Känns som det var en vecka sedan. Max.

Jaa. vad har jag då sysslat med? Bra fråga. Ehm. Jobbat lite, börjat träna innebandy, vart på lägenhetsvisning, plockat svamp, vart i cypern

.. & funderat över vad jag vill göra in the future BAM BAM. Stora funderingarar
- hejdå polis, hejdå civilekonom   hej fastighetsmäklare karlstad 2011. Förhoppningsvis, om jag kommer in

En annan fundering: norgejobb vs sverigejobb
Orkar inte tänka på allt detta, det löser sig! Vill bli spådd igen, allt stämde så bra haha. Imorgon ska jag i alla fall på riktigt ta tag i jobbfrågan, åka till the boss wish me good luck haha

RSS 2.0