31 juli

SERIÖÖST tiden går så sjuukt fort! Imorgon är det Augusti??? Herregud!

Ska uppdatera lite mer nu hädanefter, i alla fall för ett tag! Fast just nu ska jag sova, har haft fullt upp den här veckan. Varit statist mån-tor och det har varit riktigt riktigt kul. Har två dagar kvar, eventuellt fyra..

Nyss jobbat, ska upp tidigt imorn på jobb. En händelserik dag på jobbet idag. Mår sådär över en viss grej ahhh, är kanske därför jag vill skriva av mig lite.. Jag hoppas det går bra men det märker vi imorgon.

Men som sagt, vänta er mer uppdatering nu.

AND BE HAPPY!! haha.

TUESDAY

Sitter vid köksbordet och väntar på maten som är i micron. Främför mig ligger söötaste katten EVVER och gosar sig.Jag ska snart till jobbet, börjar 14 och jobbar kvällen. Får se om de blir åska ikväll också, jag tycker de är ganska mys, bara de inte är för nära haha.

Skrev ju om den snygga sodastreamern i förra inlägget, efter många telefonsamtal får jag tillslut tag på personen som vet om sodastreamern finns kvar. Men ikke sa nikke. Ville verkligen ha den, så det var inte så kul.

Igår var jag i Oslo med min syster. Träffade även en gammal klasskommpis som jag inte träffat på år&dar. Hon jobbar nu som frisör, så duktig är hon! Det var en rolig dag med vissa inseidenter haha jag är inte chockad. Min syster och jag skulle ta bussen från Oslo hem vid 18.15. Så vi drar oss ifrån köpcentrummet vi var på i god tid tyckte vi, 17.30. Såklart så går vi av på en hållsplats försent när vi åkte spårvagnen. Det slutar med att vi får springa till bussterminalen och allt var som i en film. Vi kollar vilket spår den går på, då ser jag att bussen inte är där men jag ser den på vägen. Så jag springer efter den och jag fick verkligen hjärtat i halsgropen när den är i en rondell, men som tur är åker den så långt man kan i rondellen så den kommer mot mig igen!!! hahaha! Så jag viftar med våra biljetter och han stannar och som tur är var den den bussen. Jag och min syster gjorde en highfive när vi var på bussen. Jag älskar mig själv när jag har sån tur. Det var i alla fall en dag som jag tror gick bra, vi får se här till veckan!

Den 15 - 19 är jag i Stockholm, det ska bli väldigt roligt! Känns som att man alltid har något att göra, man planerar ju in saker när man är ledig, det är sommar de!

FotbollsVM är slut, tråkigt! Nu döjer det fyra år, men den som väntar på något gott.. Jag trodde ju på Argentina men det gick sådär, min pappa hade tippat på Holland och dom var ju rätt nära att ta hem de. Måste ändå säga att Spanien förtjänade verkligen det. Vilken glädje det var efter slutsignalen, men även sorg såklart för de som förlorade.

YES nu ska jag snart dra mig till jobbet

jag kan måla hela världen lilla mamma

SÅ gulligt haha. En som har skrivit det vid en "bro" vid unda där ute jag bor. Kom bara att tänka på det. Tänkte "samtidigt" på den här:

HUR SNYGG ÄR DEN INTE??


En specialdesignad SodaStreamer av designern Karim Rashid, inte för att det säger mig så mycket MEN jag vill ha den!! Jag börjar verkligen bli sugen på att skaffa mig något eget. Tänk er då denna i ett kök. I ett modernt kök med färgerna svart och vitt, och så den här färgklicken på det. Jag vill ha den! För 750 kronor blir den min, OM jag blir helårsprenumerant på ELLE mat&vin som kostar 279 kronor.

Total kostnad: 750+279 = 1029 kronor

SKA JAG SLÅ TILL? =)

Är ju tvungen att ha dessa också...
   

Mango Mix, Pineapple Grapefruit, Honeydew Melon, Orange Peach Passionfruit - endast under sommaren 2010 :DYes jag är sugen på att ha något eget, efter att jag sett min mormors urfina lägenhet med bra läge. Tänk tt få handla själv, handla avokado, keso, frukt OSV hah drömmen ju. Jag trivs hemma såklart men snart är det dags för nya utmaningar!

Jag har börjat att jobba, det känns bra! I Augusti/september är jag 80-90% säker att jag ska flytta till Norge i någon månad/månader. Allt beror på om jag eventuellt får något heltidsjobb här i Sverige. Har börjat söka jobb i Norge och där har man fått positiva svar. Så ska nog på intervju till Oslo snart! Har ju boende där förhoppniongsvis, jättekul att testa på kollektivliv och jobba massa (älskar pengar). Ska plugga till våren ju. Har så många tankar. Jag sa nog ta ett sabbatsår efter något år när jag börjt att plugga, vill även studera omvårdnadsprogrammet ett år så jag blir undersköterska. Planer, planer haha!

Var ett tag sedan jag skrev så det händer ju saker hela tiden. Ähhm. JO JUST DE! Ska vara statist i en film, hur fräckt är inte det?? En film utav Lars von Trier- Melancholia. Skickade in en ansökan och tänkte inte mer på det, men nu för några dagar sedan så ringde dom upp från castingen och frågade om jag fortfarande var intresserad, jo jaa sa jag hha. Dom skulle då skicka bilden till han som har hand om kläderna i Danmark. Han var tydligen väldigt noga med färger. Nästa dag ringde dom och sa att jag hade blivit antagen. Man ska ha en finare klänning på sig, jag ska då ha den här ;) :


Det är viktigt att det är en långklänning. Scenen kommer att vara ett bröllop. Så under 10 dagar kommer jag att bege mig till Trollhättan för att vara med. Skådespelare som Kirsten Dunst, Stellan- och Alexander Skarsgård kommer att vara med.

De söker 40 kvinnliga och 40 manliga statister, plus erfarna serveringspersonal. De frågade mig även om jag hade någon i min omgivning som var intresserad, hör av er till mig:D Tjejer ska ha egen klänning och killar egen smoking.  


Lite uppdatering i alla fall! Ha det bra i solen :D
  RSS 2.0