Måndag!!

En ny dag wohooo! Och denna dag bjuder på underbart väder. Iklädd låga vita fokusera och endast en tjock tröja som överdel kan man vara ute i:) har nu gått till busshållplatsen för att ta mig till jobbet. Byebye

a new beginning?

Ska idag börja mitt nya, förståndiga liv. Nu får det verkligen vara slut på dessa tråkiga utgångar som slutar vääldigt dåligt. Har hänt lite för ofta nu?? Ursch ursch säger jag bara. Vill bara stryka ett stort streck över vissa händelser.

MMMMMMM inget kul inlägg, hoppas att inget liknande nånsin kommer hända igen haha ursch.

trerätters

Är jättemätt nu, vart och ätit trerätters på gesällen, där min syster var med och lagade mat. Det var  mycket gott! Har även jobbat! Som det ser ut nu är jag ledig fredag - söndag asgott!!! För det ska bli soooool. Fast har faktiskt suttit ute i solen ett tag idag också, i like my job :D

Dessa hade kommit idag, kommer definitivt användas flitigt i sommar!

IMROGON KAN MAN LADDA NER vampire diaries ÅHH NAJS


ONSDAG

jobb, jobb, jobb. snart liiite träning(yoga). Ska se om jag möjligtvis skulle kunna bli lite vigare.:) 

Till helgen ska jag faktiskt ut, är ledig hela helgen så det ska bli så skönt!! och ska ju bli jättebra väder också SUPERGOTT!!! Ska iaf nog testa dessa nyheter som kom ut 1 april mmm?wopsi

Har visst internetshoppat en hel del this week... kläder, dator, smink, nitar, skor, smink ehmm? Internet is dangerous, so dangerous.. Haha.

Jäkla shiiit, igår stukade jag nog foten, för det gör ontontont i den, spec inatt ursch för den smärtan. Ska vila den från träning nu, men imorn eller onsdag blir det nog något. Dock ingen zumba på tisdag för ska jobba då. Zumba är faktiskt askul, och jag som inte har någon koordination men ändå tycker om det, tänkasig haha.

SHOLAHOPP!

SUNDAY

Förra inlägget erase. It was just my good luck haha. SÅÅÅ MIG DET SOM HÄNDE. EH det är bara att ta nya tag!

Igår var jag och klippte mig och fick en ljusare färg, min moster är så himla duktig! Shortcut is the place to be at, när man vilkl bli fin i håret!:)

Idag fick jag hoppa in och spela innebandy, inte spelat på hela säsongen men nu behövde dom folk så fick ju tacka ja, tillslut haha... men det var kul att träffa alla sköna bruds som spelar i det laget!

Just nu kollar jag lite utbildningar... Vill göra något kul, för i höst ska jag definitivt plugga och flytta till mitt egna lilla bo!!! Ingen mer höst/vinter med bara jobb, även om inte det heller är helt fel ofc!

BYEBYEBYE

RSS 2.0