Koh Tao

          

Vi har det gööörbra här. Vi tog en nattbåt från Phi Phi till denna ön. Det var trångt men det gick helt okej. Här bor vi alldeles intill stranden, det är bra väder och vi äter god mat och det blir lite party som grädden på moset. Igår firade man happy new year här, och som man firade det haha! Hela ön förvandlades till ett gigantiskt vattenkrig där alla hade vattenpistoler, hinkar, slangar och så vidare. Så fort man var ute fick man verkligen räkna med att bli DYBLÖT! Jäääklar alltså haha, det var verkligen en STOR upplevelse, alla var glada, massa affärer var stängda och alla gick verkligen in för det här vattenkriget. Man kastade vatten på varandra samtdigt som man drack, oj oj oj kan man lugnt säga. På kvällen mötte vi upp en kille vi träffade i australien, vi satt på han och hans kompis balkong, sedan drog vi vidare till ett partyställe och sedan till poolen. Haha nej ida inget turkiet.

Jaaa, vi njuter alltså för fullt, idag ska vi gå till en restaurang som ska ha asgod buffé. Jag lever för mat typ. Serri jammi är det. På lördag drar vi vidare till bangkok och därefter blir det troligen Vietnam eller Laos!

Pappa: ska äta hummer imorgon tror jag, då får du en skala från 1-10 hur gott det var! :)   

Hopppas ni har det super där hemmma :)


Postat av: pappa

Ska bli intressant med hummern men kan ni inte undvika Bangkok för det har varit väldigt oroligt där nu i veckan. Massa demostrationer och folk dödade.

2010-04-14 @ 23:30:05
Postat av: sarri

hahahaha, du måste älska thaiarnas nyår, antar att du doppade huvudet i en massa fontäner!;)

2010-04-15 @ 02:55:06
Postat av: melanie

pappa: jag vill inte till bangkok alls, förutom till flyget hem sedan, blir kanske malaysia istället men får see,hummerbetyget kommer imorgon !! :Dsarri: hahha ja du skulle bara veta nooot, poolen var mycket bättre :p

2010-04-15 @ 14:31:21

Kommentera och gör mig glad:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Hotmail: (publiceras ej)

Om du har en blogg:

Här kan du skriva vad du vill:

Trackback
RSS 2.0