bara en undranvart är min drömprins tro??? haha jajaaa, han kommer väl när man som minst anar det!

YEY!

Jag har högre blodvärde denna gången!! 130 och man måste ha 125 elle är högre! Så det var superbra! Om 3veckor får jag reda på om mitt blod är godkänt 

my babyphone

haha jäklarns vad handikappad man blir med en urladdad mobil, det är inte okej. 14 missade samtal från syster, 6 stycken från bror och några sms. dom var oroliga så att säga stackare! nu är jag iaf hemma, och jag har en klump i magen? vet inte varför men mår psykiskt dåligt haha varfööööör??? kanske för att jag kände mig så jäkla utsatt när jag gick och letade efter min bil i kanske en kvart och det var massa skumma typer haha? vet inte. nej nu ska jag bara koppla av!!

woho. älskar planer! då längtar man till de kan man ju lugnt säga.

ha en förjäkla fortsatt bra kväll!

24.10

jejeee! imorgon då smäller det.... haha eller inte. nej men jag ska i alla fall för andra gången testa att ge blod. förra gången var i mars 2009 och då gick det inte! hade ett för lågt blodvärde, låg på 111 men man ska ha 125 så hoppas det har blivit högre nu!! haha.HAHA ÅHHHH ÅHHH VILL VARA BRUN IGEEEEN!!!!
detta var från maj 2009, och det är feeejk!!! haha men okej, tror bannemej det får bli en till soldusch snart igen, känner mig så mycket frächare! blond och brun, kan det bli bättre?? Börjar även få tillbaka mitt långa hår, klippte det rätt kort en gång i tiden när jag var i malaysia, ett infall och vips så blev håret kort på bara några sekunder.

haha var tvungen

kollade lite bilder och så på datorn och kom in på lite filmer från resan haha,, hittar inga filmer från min kamera dooock.. haha men iaf, jag bara skrattar när jag ser dom, dom ärså fuula hahaha!

carrro bara: meeh fan vad tråkigt

haha?? aaguud och jag är inte okej, vad gör jag med munnen? haha rolig happy new year i thailand iaf :p


the winter is coming??


hahaahaha!! en bild från surfcampet i australien. var en av den roligaste och samtigt värsta kvällen på resan, kunde inte hålla mig från skratt (eller glaset) mellan dessa killarna...... haah gud säger jag bara

LALAAA LAA! but right now i am in the bed! för tidigt imorn ska jag köra mina pärooooon haha till flygplatsen! De ska vara iväg två veckor, så vi får ha bilen alldeldes, alldeles för oss sjäva! Hur bra är inte det p¨å en skala?? Joo asbra!

Har två flätor i håret så det ska bli sådär fiiiiint vågigt, förra gången jag gjorde det blev det jättelockigt, så har gjort två lösare flätor för att få större flätor, haha inte intressant nånstans!!"

Har inte så mycket att skriva just nuuuu, imorn blir det förhoppningsvis in i dimman? kanske tål att tänkas på!

och äääntligen närmar sig julen, förra julen spenderades på en strand i ghana, så fatta så mycket jag ser fram emot allt som har med denna julen att göra!!! julmust, nötter, russin, glögg SNÖ, paket, köttbullat JULMAT, julsånger, kalleanka aa listan kan göras så jäkla lång--- ändå hade vi det bra den dagen förra året med sång och brasa och dans....  

ha det så bra, liten uppd iaaaaf :)

16.10

jäklarns vad trött jag har varit nu det sista! är helt sluuuuut! vet inte varför, eller joo, har jobbat en hel del och inte hunnit sova och vila ut än. igår gjorde jag nästan inget, förutom att hälsa på min kära mormor!

idag får jag se vad som händer, en sväng till pricken men får seee! nu blir det ett avsnitt av dexter :)

tjoo!

trötter!

Jäklarns vad jag är trött. Känns inte som att jag har sovit på ååår och dar! Jobbat tre dagar i rad nu haha.. Ska på det imorn igen (GOOD). På onsdag blir det götet på intervju woho! Sedan träffa carro i hope!

Mina föräldrar ska utomlands på onsdag också... woho! Pappa är duktig på poker haha, han vann nån turnering så han blev bjuden på en pokerresa, hoppas han vinner stora pengar nu då ;)

IDAG FICK MIN SYSTER KÖRKOOOOOORT asnajs

NU BLIR DET SÄNGEN, LÄTT lättt sooooooova jatack


2.oktober

Well well! Gårdagen var en bra födelsedag! Fick äta massa gott, fick fina gratulationer, firade min fina moster med en överaskningsfest, dansade loss med syster på harrys!

Så det var kul!! Roligt att gå ut med syster måste jag då verkligen säga! Alltså hennes komentarer är så roliga!!Måste erkänna att jag har känningar i kroppen och huvudet efter gårdagen... Drack några drinkar igår som jag önskade att jag inte gjorde. Skulle dricka "likör 43 med mjölk". Haha min syster tog samma och sa med en gång uuuurrrscccccch, det här är INTE mjölk, detta måste vara grädde. ÄH NEEE svarade jagh då.. Hon frågar bartendern som säger att jo, det är lite grädde i jaa. ÅHH hahha dog lite där. Drack kanske tre sånna totalt, och kunde druckit 2 till men då sa de stopp. Inte lätt när man blir bjuden... Ne men iaf, kommer aldrig mer dricka sånna!!

Blev idag väckt av jobbet, lika bra de! Ska ut och ta en långpromenad, måste bli av med all grädde  in the body. Så en slinga på en mil är såå rätt i detta läget och i den här friska luften! Ikväll blir det jobb :)


SCHLEETEN :D men det är också så rätt efter en 20-årsdag!

20 ÅÅÅÅR

Idag fyller jaaag haha! Ska snart ute på lite äventyr!

RSS 2.0