16:39

HEJSAN!! Idag har de varit gott väder, så jäkla gott! Vart med madde och bland annat bakat kladdkaka, asgod haha, istället för ströbröd tog vi pärlsocker. FET OCH GOD blev den :D Just nu sitter jag vid soffan och kollar fotboll för jag kan inte röra mig efter all mat och kaka jag har ätiiiiiit. Vi har även diskuterat midsommar lite haha jag längtar, ska bli jättekul! Vi ska ta en husvagn till Lysekil, siviks camping, vi och två killar. Ska sätta upp förtältet och förhoppningsvis kommer några andra och är med och partaar, kanske havsbaded senare på kvällen! Massa jordgubbar ska det också bli.

Haha & jag hoppas att det kommer att gå bättre än vad det gjorde i lördags... haha hade kul innan det blev the end. 
 

Från i lördags då jag var hos emelie. Orutinerad var jag men nog om det!

Yes, det var en liten uppdatering. Ha det så bra :D

FOTBOLL !!

Älskart! Det är så roligt att titta på, och SPECIELLT när det är VM...... Jag blir så rörd hahha får massor av känslor, det gör faktiskt inget att Sverige inte tog sig vidare, såklart är det tråkigt men det finns ju så jääkla många andra lag som är bra. Påtal om rörd, just nu när ja sitter och skriver det här inlägget hör jag samtidigt på Frankrikes nationalsång, och än en gång så är det en som blir så rörd att han gråter, EVRA. Haha så fint hahha!!! Jag kan helt seriöst få tårar i ögonen och till och med fälla en tår när jag ser sånt här eller om någon spelare gör något speciellt. Speciellt när Zlatan gör något otroligt har jag mer än en gång blivit såpass rörd haha så kan det gå ibland.

Ja nu är det Mexico mot Frankrike, spännande! Tittar ni på VM:ET eller?? Vem tror ni vinner? Jag tror på Argentina. Glädjen i deras spel och det stora hjärtat som Maradona tillför kan ju inte bli bättre, right?

Har inte så mycket att skriva. Det som cirkulerar i mina tankar är jobb till hösten, jag har skrivit CV och personligt brev nu i dagarna. Jag kommer ju vara timvikarie med det jag sysslar med nu men ska föröska få lite mer jobb. Det händer så mycket i matchen så jag kan inte tänka haha. Spännande match. Blir för mycket fotboll nu så jag ska itne skriva så mycket mer.

Uppdaterar mer en annan gång! Ha det så bra i fotbollsfebern  :D

YEES

Idag klarade jag medicin och insulinprovet. Så skönt att ha det klart. Fick suget av att vilja plugga, flytta in i något eget. Till våren ska det skeeee! Inget bestämt än, förutom i mitt huvud! :)

Har varit ute på en liten springtur idag. Ville kolla om jag kunde springa 2 km på under 10 minuter, alltså 5 min/km.. Helst ville jag prova på 3 km på 15 minuter men hur gick det.. Inte så braaaaa haha, jag måste ha fått sämre motion eller så berodde det på allt jag har ätit idag. För det gick åt skogen så att säga. Jag hade med mig min kära iphone som jag höll i handen, den har gps och berättar hur fort man joggar/km. Jag försökte hela tiden hålla mig strax under 5minuter-strecket men det var så j  o bbbb igt. Jag klarade det inte. Försökte två gånger.

Jag klarade 1 kilometer på fem minuter men inte mer.

Jag kan jogga länge om jag joggar sakta. Jag ska klara det någongång, polisprovet tex går ju ut på att man ska klara 2 kilometer på under 10 minuter. Inte för att kag nu ska ta det provet men jag vill fprtfarande veta att jag skulle kunna klara det.

HMM annars då.... jag kommer få skattepengarna i augusti SURT säger jag då man ser att alla andra har fått dom (facebook) ähh, har inte så mycket mer att skriva, vi höres :D

now i know

Jag ska bli civilekonom eller något annat inom ekonomi. Det är vad jag ska plugga till när våren kommer! Känns skönt att ha benstämt sig hahha. Så det blir ingen polis av mig. Ska försöka att komma in i Göteborg. Så nu ska jag spara spara spara massa pengar som jag kan ha till mina studera-år och till min studentlägenhet! Vill nämligen ta så lite lån som möjligt (spara är mitt namn, jag veeeet)

Jag hete melanie och jobbar som civilekonom
, låter inte helt fel!

Imorgon på jobbet ska jag göra det praktiska av insulindelegationen, kan ju bli.. kul. Det skriftliga blir på onsdag, kan ju bli ännu mer.. kul.


Så jääääkla söt. Hoppas alla har det bra på barnhemmet,  


saknar er, saknar ghana- hände alltid NÅGOT annorlunda där varje dag. den här bilden är verkligen ett exempel på att något dåligt för med sig något bra. jag säger bara, gud så bra att du glömde din kamera anna! annars skulle vi aldrig träffat susana osv!


vill även..

resa på lite olika småtripper nu till sommarn, görsugen på att boka in lite grejer!!! just so you know.... ;)


lovely summer

Älskar detta vädret, vet inte hur många gånger jag har sagt detta men it so truuue! De senaste dagarna har bestått av en del solande, färgen kommer snabbt tillbaks. Hade cyklat i 40 minuter i shorts och efter det hade jag fått världens bonnebränna! Jag har även vart på två spontanutgångar, på en av dom var det inga folk (dagen-efter-studenten SMÖGEN) och nästa dag var det fler och därför roligare! Har även fikat, spelat rockband, gått strandpromenaden osåå riktigt najs har det vart! Nu är jag trött, men håller på och laddar ner två filmer som tydligen ska vara väldigt roliga- alvin&gänget och alvin&gänget 2, blir nog en film innan läggdags! 

På tisdag ska jag jobba, det ska bli kul, vill börja jobba mycket- i need the money!

   

Ute på sjön♥

Var hos farmor&farför för någon dag sedan och spenderade en natt där. Där bjöds det på mat, fika, promenader, fotboll och båttur.


You can always dream2010 Januari POLIS
Antal sökande: 7160
Antal antagna: 140

Från polisens hemsidan..

Låter svårt att komma in men man kan ju alltid försöka haha


polis polis pòtatisgris?

NEEE då det tycker jag inte.

THE BIG QUESTION:
SKA JAG BLI POLIS NÄR JAG "BLIR STOR"?

funderar starkt på det, det verkar väldigt kul och jag skulle nog passa som det. Snygg polis liksom haha not. Men som sagt, kanske!!

RSS 2.0