Inköpslista till morgondagen

Imorgon blir det en tur till torp- tänkte vara där prick 10! Börjar jobba vid två nämligen. Behöver verkligen köpa en del saker i sminkväg, har inget! Dock så funderar jag på om det är nödvändigt.. Behöver man smink i Ghana?? I have no clue. Blev så sugen på att köpa massor av saker på kicks efter att jag fick deras medlemstidning. Där tycker jag absolut man ska bli medlem, det bästa av allt är att det är gratis och dom har jättebra rabatter. Tillexempel så fick man den här gången 20% rabatt på valfri vara och även 20% på valfri mascara. Superbra måste jag då säga att det är.

Stor neccesär
Mascara dior
Ögonfransböjare
Puder
Solpuder
Nagelfil&dyl. - ska verkligen försöka få fina naglar
Träningsbyxor nike eller adidas
Plus något att ha på sig på AW-festen på fredag.

Brukar nästan alltid köpa något nytt när jag går ut, tröttnar nämligen väldigt lätt på allt jag har i garderoben.. Ska bli en spännande kväll på fredag måste jagh då säga, kan nog bli väldigt kul!

Mozilla Firefox

puust orka att min blogg ser asful ut i internet explorer. Använd mozilla firefox istället!! Haha det blir mycket snyggare då...

I need my dreams

Såpass! Idag har jag sovit till 15.00. Varför då? Jo, för jag jobbade natten så kom hem vid 7-tiden idag. Var svårt att hålla ögonen öppna runt 2-3, men det gick allt bra som tur var!

Jag har faktiskt hunnit med ett pump-pass också. Kan inte påstå att jag tog ut mig, utan låg medatdels på gränsen mellan behagligt/obehagligt.

Idag är det precis tre veckor kvar tills jag är i Ghana. Helt sick känns det. Så idag har jag fått i mig ett drickvaccin mot kolera och en malariatablett.


Nu imorgon, på tisdag och onsdag ska jag jobba. Känns väldigt bra att det kommer att ramla in lite pengar i oktober och sedan också i november månad. Speciellt när jag inte är här hemma under den tiden. Det är bra att veta att man då har en liten inkomst dom månaderna. För nu i två månader har jag fått en väldigt bra lön -jag bara tackar och tar emot då dom pengarna i framtiden verkligen kommer att behövas.

I am home

Har varit en väldigt bra helg i örebro! Gillar dialekten där. PRECIIIS! NÄEEJ. Vi har hunnit med badpalatset, det var faktiskt farligt haha. Har ett antal blåmärken på benet och två bulor i pannan, fast det var det värt! Vi har myst med film, smoothies, godis, chips, nötter, dricka och goda middagar. Jag är en sann matälskare så jag uppskattar allt detta väldigt mycket. På fredagskvällen bowlade vi(kan inte påstå att jag tyckte det var så "jättekul", hatar att förlora, men det värsta är att vara sämst) BUU! Efter bowlingen bar det iväg till utestället Frimings, det var lyckat! På lördagen var vi inte alltför krya men med lite film, idol, smoothie så löste sig allt! :p

Ett litet bildregn kommer om en snar framtid- men här kan ni få en väldigt liten tjuvkik


örebro here we come!!

Snart drar jag till örebro !! Ska bli riktigt kul! Har nog inte med mej allt, men en träningsbag har jag packat, haha har nog packat för mycket men! :)

have it nice, ska vara borta till lördag GOTT!

23 september







Nu ska jag iväg till sportlife & sedan innebandy! Ha en bra kväll.

Sånt här är riktigt roligt

KÄNDISAR FRÅN SKOLTIDEN, vissa har verkligen förändrats, titta själva:


EVA LONGORIA


PARIS HILTON


ZAC EFRON


KATY PERRY


ANGELINA JOIE


EMINEM


PAMELA ANDERSSON


WILL SMITH


BEYONCÉ KNOWLES

money, money, money.. is so funny..

Kunde jobbat nu, men glömde mobilen i sängen så hörde inte när dom ringde och nu var de försent då dom hittat en annan vik. Haha sånt är jobbigt tycker jag. Men vad gör 1000 kronor?? INGET..... Hahaha man får inte tänka så, för mår man dåligt. Får tänka positivt istället, kan ju vara med på innebandyträningen nu.

Imorgon bär det av till örebro med Caroline och Ida. Kommer bli tre riktigt roliga dagar!


Full fläkt

Hej hopp. Idag blev jag väckt utav jobbet, skulle egentligen börjat jobba vid 13, men blev istället vid 8 istället. Gott med lite pengar, och bra att kunna hoppa in nu, var ändå en vecka sedan jag sist jobbade.. ursch illa, jag skulle verkligen inte klara av att vara arbetslös, skulle blivit tokig tillslut! När jag slutade vid fyra fick jag skynda mig hem och sedan ta cykeln till träningen direkt. Idag blev det pump, bandet och balance. PLUS cykling hem som verkligen var i motvind hahaha vilket väder! Blåser som bara den.

Nu blir det dexter, med datorn i sängen- perfekt.

Do it, do it!



Ska snart iväg och träna rpm och core. Något jag verkligen inte ser fram emot. Eller det är blandade känslor. Tycker spinning inte är kul, inte någonstans faktiskt. För jag tar ut mig totalt -plus att jag blir så svettig som det bara går att bli, nästan... Igår var det release på rpm så det ska väl bli lite kul med ett nytt pass. Coren är desto roligare, gillar att få kramp i speciellt magen, känns så jädra gött! Är release på coren idag så det är kul. Men om en timma och tjugofyraminuter sitter jag på den inteallssköna stolen och cyklar nästan ihjäl mig. Bara så ni vet!

haha min mor alltså

Hon gör så roliga saker heela tiden. Min bror kan berätta om olika händelser i flera minuter och jag skrattar varje gång! hahaha skitkul är de. Klassikerna är i alla fall blandannat:

Min bror hade en tjej hos sig, dom kollade på tv. Lillebror säger till oss i familjen att han gärna vill vara ifred och att vi inte ska gå och störa honom. Mamma gör ofc tvärtom, hon går in, hälsar och lite så. Sedan vet jag inte hur det komer sig, hon vill väl antagligen lätta upp stämningen då det bliv lite pinsamt när hon kom in, det blev en tryckt stämningen helt enkelt. Tjejjen blev kanske blyg, bror tyckte det var extremt pinsamt och mamma ville lätta upp stämningen lite. Så hon går fram till magnus (som sitter i soffan) och låtsasboxar mot hans mage samtidigt som hon ger ifrån sig ljus som låter ungefär som PTJOO PTJOOO hahahhaa såååååå kul!

Eller den här:

Bror och mamma hade vart på någon cup och skulle in och äta på mcdonalds på vägen hem. Det är flera långa köer till kassan. Mamma ser att en tjej har ett hårstrå på ryggen, och plockar då bort det samtidigt som hon säger något med att hon bara ville vara snäll. Magnus tyckte detta var väligt pinsamt och då han redan var lite småsur på mamma bytte han kö. Mamma följer efter och bror frågar mamma varför hon måste göra så, vilket hon än en gång förklarar att hon bara ville vara snäll. Mamma tycker sånt här är lite småroligt, hennes humor så att säga, så hon tar tillfället i akt när hon ser att tjejjen som står framför dem också har ett hårstrå på ryggen. Så vad tror ni hon gör? ... Jajamän, hon tar bort det. Bror blir så himla sur så han lämnar mamma och går till bilen. Mamma förklarar allt med en röst som bara han kan imitera: "Jag ville ju bara vara snäll". Väldigt roligt varje gång han berättar detta.

Kan berätta om lite fler händelser någon annan gång! Finns en del så att säga. Kom på detta när jag och mamma pratade om mina planer för framtiden, hon sa då blandannat att det var ju ingen idé att hon ens födde mej då hennes dotter ska försvinna, speciellt när förlossningen var så jobbig. Haha, stackarn, detta säger hon med tårar i ögonen samtidgt som hon har ett leende på läpparna. Jag älskar min mamma väldigt mycket.

good to know?

Såhär mycket kostar det alltså att skicka ett par skor till Ghana... Inte alls så farligt dyrt, kan vara bra att veta om det skulle behövas. - Ett vanligt brev ska kosta 12 kronor, det är ju verkligen ingenting! hoho

Brushes



Finns så mycket att göra med photoshop men jag är en stor noviiis haha! Men kul att testa på lite olika saker. Man kan ju ladda ner så himla många saker och pyssla med. Kul att göra när man är rastlös :)

it's just a... rainy day today

Ahh jag gillar inte inte inte regn! Det bara förstör allt, tråkigt är de! När det är sol är allt så mycket bättre. Tänkte ta mej en promenix till sportlife där det bli bodybalance, men det blir ju lite svårt när det spöregnar. Så det får helt enkelt bli bilen istället. Det ska bli skönt med en "vighetsträning" haha!! Seriöst, jag tror att JAG är den ovigaste av alla jag känner poor me. Så får väl satsa på att träna 2 pass balance i veckan nu för att se om det ger något resultat.

Händer annars idag? kommenterakommentera :) Har ändrat designen lite idag, syns nog inte så mycket, men kommentera så ser ni säkert lite skillnader :p

Nu tar det sig!

Att införskaffa/göra inför Ghana:

 

Backpackerväska

Mindre ryggsäck

Kamera+kameraväska+laddare

Mobil+laddare

Bra balsam, schampoo & hårinpackning

Reselakan

Schampo, balsam och hårinpackning

Kläder (linnen, shorts, tights, varmare tröja, kjol)..

Reseadapter

Penningbälte

Kombinationshänglås
Ica bankkort och byta visakortet då kvalitén blivit sämre

Någon bok

 

Olika tabletter från apoteket

Resorb

Tabletter mot diarré

MyggA

Solskydd, solstick

Vitamintabletter

Hygienartiklar

Kylbalsam

Bifolac

 

Vaccinering

Försäkring

Skriva ut flyg- och bussbiljetterna

Ladda ner massa bra musik+ ev. ny ipod+laddare

Ha med kort från nära och kära

Köpa presenter till värdfamiljen

Växla pengar

Pass + göra kopier

 

PACKA NER ALLT

 

Detta kan vara bra att förbereda inför Rundresan:

Skriva ut flygbiljetterna+kopier

Köpa fler bikinis

Resehandduk

Sovsäck

Reseapotek


today: training and cinema

Sett på bio nu med carro(the screamer)! Hon var den enda som vekrligen hördes när det blev lite spännande i filmen.. Alltså bara hon! Haha stackars damen som satt bredvid henne som redan var rädd. Såg Flickan som lekte med elden och den var väldigt bra! Filmen är spännande så tummen upp!

Annars har jag tränat pump och sprungit på bandet. Träningen idag gick antagligen på ett ut med allt det godis jag fick i mig vid bion. Men man ska njuta ibland, klarar mig inte utan godsaker då och då(läs nästan varje dag). :)


New things, YUP


Har under några dagar fått inhandlat lite småsaker:
Reseadapter, myggA, kylbalsam, schampoobalsamhårinpackning, solstick, bifolac & ryggsäck(blev en haglöfs carrier 60).

Hostel/hotell(?) bokat!





En promenad i det soliga vädret!













Har äntligen fått min fina kamera! I LIKE IT A LOT

Countdown?

Om precis en månad är jag på afrikans mark? Stämmer faktiskt otroligt bra. Den 17 oktober bär det av till London, och den 18 oktober går flyget till Accra - kommer att kanda 21.35. Sinnes alltså!

Läser lite på resedagboken nu :) Väldigt intressant är det och jag läser just nu om några personer som befinner sig i Ghana på volontärarbete. Man får lite tips och blir samtidigt pirrig i magen. Jag ska köpa med mig vitamintabletter, för det ska tydligen vara väldigt bra att ha med sig. Hon skriver att de oftast äter ris, och ibland ris och bönor Så vitamintabletter låter inte helt fel att ha med sig, känner på mig redan nu att detta kommer bli som en bantningskur, frivilligt eller ofrivilligt... Har redan börjat att inhandla en hel del saker. Allt ligger i en påse som nästan är full. Jag har köpt allt från tabletter mot diarré, solstift, hårprodukter, myggspray, kylbalsam, reseadapter, linnen osv. Det känns bra, för den här gången ska jag INTE vara ute i sista stund som det annars lätt brukar att bli ...

Högst upp på listan just nu står en backpackerryggsäck, får se vad det blir för någon.. Tror att det kommer att bli en sådan här: Haglöfs carrier 60


Så jäkla grym är hon!


Just another day; waiting for something to happen

Ja då så! En ny dag är nu snart slut haha. har tränat (läs hårdtränat), joggat väldigt långt och känner mej nöjd med mej själv. Joggade från mej (kissleberg) upp till kurveröd till monalisa och sedan in på "gamlavarvet" vägen och hem. Joggade hela vägen, även om det gick sakta den större delen av sträckan så gjorde jag det. Tog en timma och sex minuter = känns ganska mycket i benen nu! Väl hemma kunde jag inte låta bli att berömma mej själv i tankarna. Bra gjort melanie johansson!

Har även jobbat idag, brabra, gick bättre idag än i söndags. Om vi säger såhär, bröt nästan ihop, men fick ta nya tag och ruska av mej allt så gick det bättre sedan. Man vänjer sig ju mer saker man är med om på mitt jobb, för då vet man hur man ska handskas med det i liknande situationer senare.

- Imorgon ska jag hämta min kamera, den har nu kommit OHLALAAA. Räkna med kort :D
- På lördag blir det bio med carro - flickan som lekte med elden blir de. Skratta inte nu caroline i hemska händelser i filmen!! Det smittar av sig om man säger så .... Vilket inte uppskattas av dom sitter bredvid ..

Right or wrong


Det ÄR en dubbelgångare eller hur?? Haha min bror är säker på att det är jihdes bror för att dom sa det i början av programmet. Ganska kul, om man söker på internet om vad hans bröder heter kommer det upp en som heter Johan Jihde. Men detta är Johan ANDERSSON och han är inte Jihdes bror, right???

19:57


Första avsnittet, tredje säsongen - nedladdat!

I can do it

Ska gå till stan och tillbaka nu, hurtigt och bra! Med ipoden då såklart! Annars blir det vääldigt tråkigt! Hoppas kameran har kommit idag.

I stan ska jag ta två "passfoton", behöver ha med dom i Ghana då jag benhöver förlänga mitt visum på plats där! Kommer bli schleetna kort, kommer vara röd på kinderna men vad gör de, right? ;)

Ha det superbra i detta goooa väder! :)

Får ju inte glömma sara hansson heller: GRATTIS PUDDING, hoppas du får en superdag där nere och att "dina" barn är snälla som lamm :p

Prova på Photoshop CS4

Via den här länken kan du prova på photoshop GRATIS i 30 dagar, bli medlem och sedan är det bara att tuta och köra.

to caroline hoppas det working

what a day

Ingen bra dag idag. Försov mej. Sedan hann jag inte till träningen nu på kvällen för hade visst ingen bil så fick avboka. Blir arg på syster också för att hon tar saker utav mej utan att fråga. Idag hade hon min ipod (en "snäcka" är försvunnen som enligt henne var det innan hon tig den = hon har slarvat bort den), mina skor, byxor, jacka, linne?!?!?! samma sak igår - - haha jobbigt alltså!! Nu har jag iaf låst in allt av värde i min garderob.

najs dag alltså. har iaf fått handlat mej ett linne jag ska ha med mej när jag reser iväg :)

Dagens Nyheter

Jag har inte längre ett schema att jobba efter. Jag är nu a r b e t s l ö s, för första gången på fem år! Har alltid gått på schema men nu är jag alltså en timkortare. Där dom ringer in mej när det behövs. Känns väldigt konstigt.

Men.

Fritrid betyder också att jag kan börja att planera in andra roliga saker. En stor priotering är träningen! Känns skönt om jag äntligen kan komma igång med den! Så nu ska jag boka in massor med pass!! Imorgon blir det gymmet vid halv 11. Fialiii ska få visa runt mej! Brukar ju annars bara gå på pass och springa på bandet eller crosstrainern, men nu blir det andra bullar.

.. mina ben är inte så fräsha kom jag att tänka på, haha får nog ta och göra något åt det innan träningen alltså, kan vara på tiden :p

SNYGGAST!



haha vi tre + utgång. dangerous ;)

den tolfte september

Nu har jag kommit hem från jobbet. Det har varit en lugn och rolig dag! Efter smörgåstårtan och dumlekakan (som är ünderbart god) satt jag och min kollega och bara tog det lugnt och pratade med två av dom boende en lång stund efter maten och fikat. Annars blir det så lätt att man går därifrån och plockar undan och sätter igång med annat. Helmysigt var det och man blir så glad när de andra är på bra humör och är med i samtalet!


New Moon



Jag vill se filmen nu! Fast böckerna är faktiskt bättre.. :)

Unstoppable

Det har varit en hektisk dag på jobbet. Ååjedamej. Ska snart koppla av med en massa avsnitt av DEXTER.

Pratar med en som också ska till Ghana själv, fast hon åker i början av oktober och ska vara iväg 8 veckor, ev. förlänga 12 veckor. Det är i sådana här situationer det börjar kännas lite extra i magen, när man pratar med någon som ska vara med om samma sak. Men det kommer bli helnajs!

livet är till för att njutas

Idag har jag varit på torp och handlat saker till smörgåstårta. Har även gjort en nu, den blev väldigt god! Gjorde en liten bit till mej, för den stora är i källaren och ska stå där över natten så den saftar till sig lite. Det roliga är att jag nu även på jobbet ska göra en smörgåstårta där också, och även den ska stå över natten. Haha för gjorde en här hemma bara så att jag vet hur mycket osv jag ska ha i, hade ju min kära mor till hjälp och hon är grym på att göra den godaste smörgåstårtan.

Nu ska jag nog se lite dexter innan jag åker till jobbet. Har laddat ner både första & andra säsongen och jag gillart!






Makramé-armband

Detta sysslade vi med idag på jobbet. Så himla snygga armband blir de! Just nu har jag på mej ett svart makramé-armband med fem pärlor i. Ska köpa hem tråd, pärlor och superlim imorgon,  för här ska det blir massor med SNYGGA armband!

Fortsättning följer..

Dagens ToDo

Gå ut med Maja

Städa rummet

Skicka mejl till Linda

Skriva en inhandlingslista

Åka till infektion klockan 1!!

Jobba 14.00-21.45


Inspiration

Ska inte ta någon tatoo men det smittar väldigt lätt när någon vän gör de måste jag då säga. I framtiden blir de kanske någon!







Den nygaddade CAROLINE

Detta var det spännande som skulle hända idag. Min kära kompis caroline gjorde en stor sak idag - 090909! En tatuering, snyggt blev de!



09/09-09

Puhh. Börjar bli lite nervös känner jag. Haha guuuuud. Har iaf pratat med volontärresor nu, fått reda på att:
Myggnät är bra att ha med sig
Reselakan rekommenderar hon också, då man säkert reser lite med andra volontärer på helgerna
Hon mejlar över listan på vilka som åker samtidigt som mig, var totalt sex stycken som reser just det datumet (tre 12 vckor, tre 8 veckor)
Ska ha med mej två foton då jag behöver förlänga visumet på plats
Ska tänka på klädseln, skillnad på jobbet och fritiden

Nu ska jag nog mejla någon som åker samtidigt som mig.. Spännande...

8 september 2009

Har inte så mycket att säga idag förutom att:
Jag längtar tills kameran kommer
I Ghana ska man akta sig för att gå så nära bilarna att någon kan ta tag i en...
Jag börjar både bli lite nervös och längtansfull till den 17 oktober (resan till Ghana börjar)
Freshlook colorblends brown
Imorgon ska jag vara med om något spännande
Jag ska göra smörgåstårta och en kaka med både dumle och nobless i imorgon, bara för att träna lite då jag ska göra detta på jobbet i helgen


Information inför resan

Fick hem volontärpapper idag. Det som var i;

2 faktaböcker om Ghana

Schema för dom första dagarna + allmän information som kontaktperson, bra-att-ha-med-saker osv

En bok om den afrikanska kvinnan i afrika (också skriven av en afrikansk kvinna)

 

En text som stog i ett av papperena:

 

Snäckan

"När min pojke var fyra år var i på Mallorca.
En morgon skulle jag springa utefter stranden.
Anders ville följa med.

Efter 25 meter blev han trött.

Han stannade, men jag sprang vidare.
När jag vände, såg jag honom som en liten prick, som satt och väntade på mig.

När jag kom närmare såg jag att han gjorde någonting.

När jag kom helt nära, såg jag vad.
Han satt nere vid strandkanten och kastade snäckor i havet. Under natten hade havet spolat upp mängder av snäckor.

Han räddade dem tillbaka till livet.

Jag tyckte det var fint gjort, och sa det också.

Men...

Det var hundra snäckor på en meter och stranden var en mil.

Så jag ville få honom att inse det meningslösa.

Jag sa: Det är fint, men vad tror du det spelar för roll att kasta tillbaka en snäcka eller två.

Först tittade han på mig.

Han hade en snäcka i handen.
Sakta sträckte han upp den mot mig och sa.
För den här, för den här spelar det roll. "
Ulf Nilsson

Have the greatest time in the USA

Har varit hos sara och sagt hejdå, nu för sista gången innan hon åker. Känns väldigt konstigt men är samtidigt väldigt glad för hennes skull! Att hon ger sig av till USA, hon kommer få det så himla skoj och det ska bli så kul att träffas igen om ett år! Vi hörs på msn! You rock!


Vaccination

Efter jobbet har jag varit på infektionskliniken. Tagit en del vaccinationer.

Gula febern
Twinrix
Meningokock
Dukoral

+ stickprov mot tuberkulos

Ska tillbaka och ta en till spruta för twinrixen, och dukoral är ett vattenvaccin man tar tre veckor innan resan, och en gång till en vecka efter första gången man tog den.

Läkarens tre budord han upprepade en hel del gånger som jag ska tänka på är följande:

"Akta dej för SPRIT, SEX och TRAFIKEN."

Får tänka på dessa budord!

Panasonic Lumix DMC-TZ7

Okej för att dra lite vad som har har hänt nu;

igår köpte jag en sprillans ny kamera! Har kollat runt väldigt mycket på olika kameror, men tillslut blev det såklart den som ligger etta som den populäraste kameran på prisjakt. Den ska vara väldigt bra + att den har väldigt bra video i hd-format. Dyr var den men det är värt det! Köpte till ett 8 gb minne, så nu är det bara en väska som behövs till den. Köpte den på www.simplyelectronics.net/index.php, den var billigare där än i Sverige - totalt gick det på 3329.

Får den om 3-8 dagar, så förhoppningsvis den här veckan!! Så en sak till att stryka ifrån listan!

.. Verkar som minneskortet har lagt av helt då det står att det är skyddat när jag tar i den i kameran. Så passar ju super med en ny kamera!







Alla dessa kameror

Alltså, att köpa en ny kamera är ju verkligen inte det lättaste. När det finns så mycket att välja bland blir allt samtidigt mycket svårare. Om det bara skulle funnits 5-10 kameror man hade att välja bland skulle många problem vara ur världen. Nej, tur är väl det att det finns flera valmöjligheter. En liten jämförelse man skulle kunna dra är när man gick i den kära skolan. När man då fick ett arbete som man helt plötsligt själv kunde bestämma vad det skulle handla om, ja då blev det väldigt svårt. Som när man skulle välja ut vad man ville göra som projektarbete, då blev det också jobbigt eftersom det fanns så himla många olika saker man skulle kunna göra. Tillbaka till kamera nu då. Jag har ju nu några att välja mellan. Det som skiljer är priset, kvalién på kort och video. Tror det blir den dyrare varianten just pågrund av att videokvalitén. För filma är något jag vill göra i Ghana skulle jag tro!

Zlatan Ibrahimovic

Så jäkla grymt! Zlatan är bäst. Får gåshud av sådana här saker!



Arbetsdag

Idag blir det jobb på donkan, 12.30 - 16.30. Bara fyra timmar så det går nog fort! Sedan jobbar jag natt 21.15 - 7.00. Då blir det hem och sova för sedan börjar jag på Mcdonalds 13 - 18. Så brukar mina dagar se ut, men imorgon är sista dagen på Mcdonalds. Har nämligen tagit ledigt de fyra dagarna jag egentligen hade kvar den här månaden. Kan ju bara tillägga att det känns helt underbart!

Ny kamera, jo tack!

Den kameran jag har nu börjar bli lite småskrallig. Har ingen väska till den så det har tyvärr blivit en del repor. Vill därför ha en nu och fräch kamera nu när jag ska iväg. Har börjat kolla lite på vilken kamera jag vill ha, men jakten fortsätter. Här är tre stycken som ska vara bra. Den i mitten kan man till och med ha i vatten, ända ner till 10 meters djup, och den tål ett två meters fall. Inte illa!


upplevelser berikar livet.

Nu var man hemma igen. Ursch vad sorgligt det är att hon ska vara borta i ett år. Fällde några tårar, och det är inte ofta jag gråter. Men som sagt, vi kommer att få det så himla bra utomlands, på varsitt håll men vad är ett år haha! Det kan inte bli annat än bra. Sara min fina vän!

Hade med mej kameran men glömde såklart minnet , överraskande!

till sarasarri(serri)hansson

ska snart ta bilen till munkedal, där det blir middag oså. hon drar ju snart till usa! ska ta med kameran för en gångs skull, så räkna med kort!

"najsbajs"(ett uttryck som carro börjat med) kommer det bli!

Lista att kunna stryka ifrån

Att införskaffa/göra inför Ghana:

 

Backpackerväska

Mindre ryggsäck

Kamera+kameraväska+laddare

Mobil+laddare

Bra balsam, schampoo & hårinpackning

Resehanduk

Kläder (linnen, shorts, tights, varmare tröja, kjol)..

Reseadapter

Kombinationshänglås

Ica bankkort och byta visakortet då kvalitén blivit sämre

Någon bok

 

Olika tabletter från apoteket

Resorb

Tabletter mot diarré

MyggA

Solskydd

Vitamintabletter

Hygienartiklar

 

Vaccinering

Försäkring

Skriva ut flyg- och bussbiljetterna

Ladda ner massa bra musik+ ev. ny ipod+laddare

Ha med kort från nära och kära

Köpa presenter till värdfamiljen

Växla pengar

Pass + göra kopier

 

PACKA NER ALLT

 

Detta kan vara bra att förbereda inför Rundresan:

Skriva ut flygbiljetterna+kopier

Köpa fler bikinis

Resehandduk och reselakan

Sovsäck

Reseapotek



Natten gick bra

Har jobbat tre nätter nu totalt och det går bättre och bättre, eller ja, man kommer in i det mer och behöver inte kämpa lika mycket för att hålla sig vaken. Man lär sig vilka rutiner man ska göra. Fick ett tips av en arbetskollega som har jobbat natt en del förut, att man städar och så när man är som tröttast. Det var ett väldigt bra tips måste jag säga! :)

Nu ska jag äta lite frukost, sedan måste jag börja att planera vad jag ska köpa och fixa inmför resorna. Behöver antagligen att införskaffa saker inför Rundresan resan nu då det annars kan bli väldigt tajt om tid efter att jag har kommit hem från Ghana. Just det, fick tt samtal vid 10-tiden av en som jobbar på Rosa Bussarna. Hade nämnligen satt upp mig som reserv på en afrikaresa som skulle pågå i några månader för att det var fullt på den resan. Nu hade dock en hoppat av så jag skulle fått plats. Faaaaast det kunde jag ju inte nu, har ju annat inplanerat, men vem vet, får väl kanske testa på det någon gång i framtiden?

nattjobb!

Ska snart iväg och jobba natt. tummen upp på de! Helt okej är de men ensamt såklart. Har i alla fall laddat upp med film och tidningar till natten. Det som inhandlades var tre filmer för 99 kronor, veckorevyn, LÄTTA korsord och GENIhemma. Ska blir lite mer allmänbildad och ett smart sätt är väl då att plugga in svaren?? Haha jättesmart tycker jag själv. Köpte även cd&dvd skivor, ska bränna ut hajar som hajar, hoppas det funkar att titta på brända skivor bara! 

JOBB 21:15 - 07:00



RSS 2.0