31 MAJ

ÄLSKAR VÄDRET!

&
det ska bli fint väder nästan hela veckan, kan ju inte bli bättre!!


Är hemma nu, nyss solat lite smått och ska snart göra lite mat, blodpudding troligen hahaha love it!
Mina syskon. BÄÄÄST. Dagen vi firade min bror med mat&bio

Jag har även vart på lite partyn, har fått uppleva den värsta bakfyllan jag haft  n å n si n haft. Haha gud.

Jobbat i två dagar, jättekul!

Vart med om lite småsaker som tynger mitt kära hjärta haha men man får försöka glömma och gå vidare, that´s life och jag trivs som fisken i vattnet just nu!!

TJENNA

Sitter hemma och äter rabarber/rödavinbär paj. Jag har faktiskt inte lagat den utan det har mina kära mor gjort! Credit till henne jammi var det!

Idag har jag vart och hjälpt till att städa hos min morfar. Vi var några där och vi fick gjort mycket! Han har nämligen gjort ett gigantiskt bygge där, det är ett stort "älghägne" och även en restaurang/konferansrum/biosalong. Det är invigning på lördag och det ska bli så spännande att se hur det kommer att se ut! Ska troligen dit imorgon och hjälpa till med mat som ska vara på minglet på lördagen. Cirka 100 personer kommer att komma + tvfyrstad, bohusläning och så.

Jag har bytat header haha assnygg är denna. Den andra passade inte och har tröttnat på den.

 
Ananas-cheescake med röda vinbär som topping. Gjorde den till brors kalas.


Farmors smörbollar gjorde jag igår, riktigt goda! Topp tre-listan faktiskt.
Fyllning: vaniljkräm och smörkräm haha så jäkla nyttigt!
HAHAHA jag visste inte om att jag kunde skeela, men tydligen???! Ville visa mitt iphoneskal heheee

Yes det var de det. Jag måste även berätta att när jag var på den här insulindelegationen, så fick jag FYRA stick i fingret.. Jag som kände mig lite obehaglig till mods när vi skulle ta blodsockret på varandra... Maskinen cpade så därför fick jag några stick till. Kommer bli intresting att ge insulin m(ed en spruta) på en person när jag sedan jobbar.. 

Rätt långt inlägg. Älskar vädret just nu. Ser fram emot lördagen, det var allt för denna gången. Bloggar när jag har lust, precis så som det ska vara!

IPHONE LOVELY..

Jäkla IPHONE

NO SIM CARD INSTALLED iNSERT A VALID SIM WITH NO PIN LOCK TO ACTIVATE IPHONE

Har dragit dampet på den, men efter en lite pratstund med en Lars från Halebops chatt så löste vi problemet. Tillsammans!

Så nu ska jag greja med min lilla älskling haha!

Idag fyller min bror år! Bästa bror!

dagens question

ha kvar eller inte ha kvar bloggen.. det är frågan. hmm i dont know.

ska snart på insulinkurs.

min iphone ligger på ok q8

händelserik dag änsålänge. trodde bland annat att jag slarvat bort mamma icakort med koden, vilket jag inte hade tuuuur. fick kortet spärrat haha, kortet låg hemma.

ska göra ögonfransförlängning, inte idag men snart, roligt!

peace&love? måste bestämma mig snart..

over and out, ska dricka upp min älskade smoothie nu


TRALA laaaa sverige imorgon BRR

JAAAAAAAAG KOMMER HEM IMORGON OVERKLIGT !!!! MEN DET KOMMER BLI GÖTBRA. KOMMER DOCK SAKNA DEN HÄR RESAN VÄLDIGT MYCKET. HAR VART OBESKRIVLIGT BRAAAA!!

TACK ALLA DOM GJORT RESAN SOM DEN HAR BLIVIT.

HAHHA carro öppnade nyss dörren för det var någon som knackade på hotelldörren. In kommer hon med två vattenmelonshakes som hon beställt. CAROLINE BÖRJESSON, en vän för livet! Utan dig hade inte den är resan som den har blivit, jag uppskattar dig så obeskrivligt mycket min vän! <3<3<3

Så ja imorgooooon hem till sverige !! hereguuuuuud

har iaf en frukostbufe att se fram emot imorgon, och lite sista minuten shopping, vem är förvånad? haha neee


In Hua Hin


Matkursen som vi var på i Patong. Där är de två maträtter jag lagade. Det smakade mumsfilibabba och var jätteenkelt att göra. jätteenkelt bra svenska haha :) jag ser ut som en mamma på bilderna tycker jag? haha jajaan  j  u  t  aEn matsedel vid Phuket town. Man delar allt med 4,30 för att vara exakt. så ser vår valuta ut för tillfälligt. alltså cirka 8 kronor. bussresan till hua hin från phuket var var jävulsk. åkte 18 och kom fram 3.30. fick vänta på att checka in till 9
  


i hua hin. jag kommer att sakna att gå på stränderna när det är varmt och skönt. bara tre nätter kvar här nu. längtar hem men kommer sakna allt.

MAT MAT MAT

Snart beger vi oss mot vår thamatsutbildning, eller vi ska laga två rätter var. SKA BLI SÅÅ JÄKLA SKOJ! Jag älskar thaimat!

Mina två thairätter jag ska laga är följande ..

- Fried chicken with cashew nuts
- Fried vegetables with meat of my choice

Jag kommer också förmodligen att köpa en eller två! thaböcker .. Jag vill ju bjuda på massa thaimat när jag kommer hem! Nu drar vi om sisådär 15 minuter! TUMMEN UPP hahaa

Sjuklingen ..Jag hoppas att du blir frisk snaaaart!! Jag saknar min kompis som inte tackar nej till mat. Få matlusten tillbaks så vi kan ätaaa hahaaa! Imorgon är det matkurs iaf tagggga carrro :D


hee heee heMina två älsklingar haha ... Är lite rädd för hudcancer men det är väl inga problem om man bara använder de i två veckor?? En har ju faktiskt solfaktor 4, den andra 0 dock. Äh inga problem, känner mig frisk & kry (OCH BRUN).  

Det var allt för denna gången. Imorgon är det en vecka kvar till hemgång, tiden går fortfort..

Bilder från skydivingen hahaHAHAHA !!!! Inte dom snyggaste bilderna direkt.... Men det var så det såg ut uppe i luften- 15OOO feet (4572 meter) uppe in luften. Fritt fall i en minut därav den öppna munnen.

Är i Patong nu. Här är allt bra. Konstigt att tänka nu är det nästsista söndagen osv.. Ha det bra i vårvärmen :D

RSS 2.0