Är i Townswille och lever lyxliv!

Thats right! Vi har det superbra här! Bor hos en släkting till caroline som är helskön! Hon är 83 år, men är nästan som en tonåring haha! Hon är väldigt rolig. Vi kom hit i torsdags, och vi blev hämtade från busshållplatsen utav dottern till hon vi bor hos. Det var faktiskt första gången vi åkte bil sedan vi kom hit till Australien. Vi blev skjutsade till där vi bor nu, vi fick också mat som bestod utav skinkpaj, macka och god sallad (bland annat advocado!) Berit heter hon vi bor hos, och vi åt middag tilsammans med henne, Berits dotter och hennes två barn, varav ett av dom är en tjej som heter Elise och hon är ett år äldre än oss. Det var trevligt!

Nästa dag åkte vi till ett shoppingcenter, väldigt bra! Fick handlat ett par snygga ”minishorts” och två linnen. Ppåväg tillbaka var det jag och carro, Berith och hennes dotter Yvonne i bilen. Yvonne skulle hämta upp sin son när vi skulle hem. Den historia alltså haha! Han hade skickat ett sms till henne där han sa att hon kunde hämta honom NU. Vi var alltså påväg. Yvonne skickade då ett sms och frågade vart han var. (Han svarade nämligen inte i telefonen när hon ringde) Hon sa att han tyckte att det var pinsamt att svara när hon ringde, pinsamt att prata med mamma när han var med kompisarna.. Tillslut svarar han med ett sms där han skriver vilken gata han är på. Problemet är att gatorna är långa så man behöver vilket gatunummer man är på. Vi kör i alla fall och kollar på gatan men vi hittar han inte. Yvonne ber då hennes mamma Berit att ringa Kelly som han heter. Hon gör detta och får tag på han. Det ända han säger är att mamma vet vart jag är och lägger på. Haha! Vi kör alltså där och har ingen aning om var han är. Kelly skickar ett sms där han skriver att vi ska skicka sms till han istället, eftersom han inte svarar när man ringer. Efter ett tag får vi reda på vilket gastunummer han är på. Han hade dock hört fel så vi får stå och vänta på det gatunumret han sa medan man ser honom komma några meter därifrån. Vilket äventyr haha det var gaaanska roligt!

Berit har inte fåttin den australienska dialekten än när hon pratar engelska så det är kul att höra på. Hon kan prata bra engelska men hennes dotter Yvonne pratar flytande och har den ”rätta” dialekten. De pratar också svenska vilket är bra :) Resten av släkten gör inte det så vi får prata lite engelska ändå.

Vi har också hunnit med att vara på ett femtioårsfirande. Vi gick till ett thai-ställe där alla beställde varsin rätt och sedan skickade man vidare den så man fick smaka på allt. Hur gott som helst var det! Vi fick det också gratis. Vi lever verkligen jättebra här! Hon vi bor hos lagar mat, vi har blandannat fått pannbiff, lingonsylt, sås, potatis och kotletter, brun sås, potatis, massa sallad. Det går ingen nös på oss kort och gott sagt.

Igår var vi på lite party hos en annan släkting som är i vår ålder. Vi hade det trevligt men vi gick hem och skippade utgång. På tisdag däremot så har den tjejen som heter Elise ordnat att vi ska ut. Det är hättebilligt med drinkar på tisdagar och massa som är ute den dagen. Drinkar kostar runt 14 kronor… Ojojoj! Vi ska hem till henne innan och då ska det komma kompisar till henne och kompisar till hennes kille. Det kommer nog bli en galen kväll känner jag på mig.

Idag var vi på en nationalpark. Vi såg massor med djur och vi fick mata dom. Det var en upplevelse. På bilderna kan ni se lite av vad vi har vart med om änsålänge. Vi planerar att åka härifrån nästa vecka. 

PS. Svarar pa foregaende inlagg har: hahaha! vad roligt, jag kommer den 13 maj , far se det dar med en INTE uppstoppad koala ;) fridas onskemal kan jag kanske ordna hihi!

ska bli sa kul att traffa er alla i maj!!! massa kramar fran mig :)


  

 

    


Postat av: Anonym

Såå söt koala eller vad det är som hänger på pinnen, en sån tror jag att minus hade älskat o Maja....Kramiz

2010-03-11 @ 19:17:21
Postat av: Anonym

Vaaa jag trodde att det var 11 Maj, tydligen har jag fattat fel som vanligt.....Hm ännu längre alltså

2010-03-30 @ 00:53:20

Kommentera och gör mig glad:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Hotmail: (publiceras ej)

Om du har en blogg:

Här kan du skriva vad du vill:

Trackback
RSS 2.0