Vår planering.. :)

Detta är en liten planering om vad vi ska göra den sista tiden. Det har vart en liten planeringsdag idag, plus en massa gående i affärer, fått handlat riktigt fina saker faktiskt! Vår lilla planering känns väldigt bra och det kommer bli så bra den sista tiden!!


Vår planering den sista tiden kvar av vår resa

-   Till den 25 april är vi i Kuala Lumpur 
-   Flyg den 25 april till PHUKET (Karon) Där ska vi nog vara i cirka fem dagar, handla lite armband, gå till sofias cafe och ta en baguett som ska vara asgod. Även sola lite, här i Kuala Lumpur blir det ingen solning så vi kommer nog känna oss bleka, solning blir det alltså definitivt- haha!!
-   Åka till Patong, vara där i tre dagar. Där ska vi festa lugnt en natt (inte gjort det, vi måste ju tex ta en drink på håkans bar) Ta en dagstur till Phuket town.
- Därefter ta en lokalbuss upp i landet, åka till någon stad där inte så många turister är, eller göra något annat- detta ska vi kolla upp
-   Runt 7 maj ska vi vara i Bangkok, där är det framför allt shopping som gäller. Vi ska också boka ett "lyxhotell" med pool och frukostbuffe de sista dagarna! Även en matkurs någon av dagarna där. 

Kram på er där hemma !!!


Postat av: David

Matkurs! Fett! Ingen hämtmat nästa gång vi ses då! :D

2010-04-20 @ 17:08:38
URL: http://henneochhan.blogg.se/
Postat av: moster Therese

Tjingeling!

Matkurs???! Coooolt! Sen e de du som har matkurs me mej. Dvs du lagar mat, jag håller dej sällskap o bjuder på vin. Kramar från mej

2010-04-20 @ 19:33:29
Postat av: melanie

haha ja david, jag ska bjuda på thailändsk, malaysisk, australiensk mat CUPCAKES osv!!! :påhh therese det låter superbra! jag kan allt laga mat, för att dricka vin med dg låter väldigt braaa :):) kramar!!

2010-04-22 @ 05:31:59

Kommentera och gör mig glad:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Hotmail: (publiceras ej)

Om du har en blogg:

Här kan du skriva vad du vill:

Trackback
RSS 2.0